TAI KUCING


alah, sebenere opo tho yo seng iso dipercoyo ?

jane opo ora ono seng iso dipercoyo go urip iki
wes urip wae angel, moso digawe angel maneh tho kang/mbak ??
aku sungkang ngurusi nek dadi koyok ngene terus
kabeh ngapusi aku, aku yo biso ngapusi kowe2 kuwi
po maneh aku nek dikon bales dendam yo paling seneng, 
prinsipe biyen yo PEMBALASAN LEBIH KEJAM




Berlangganan update artikel terbaru via email:

0 Response to "TAI KUCING"

Post a comment

Terima kasih telah mampir dan silahkan tinggalkan jejak (komentar) Anda di bawah

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel